PERSBERICHT

Nijkerk, 14-02-2023

Dirko van Essen, oprichter van huisvestingsorganisatie EE Accommodations, heeft in 2020 onder meer samen met Frank van Gool, Karolina Swoboda en Wim Smits aan de wieg gestaan van Jumeaux. Een samenwerkingsverband voor huisvesting van internationale medewerkers en acuut woningzoekenden van de innovatieve en kwalitatieve huisvestingsorganisaties EE Accommodations, Logejo, StaySolutions en KaFra Exploitatie.

Met het succes van deze samenwerking heeft Dirko van Essen er nu voor gekozen een nieuwe weg in te slaan en zijn belangen per 1 april as. over te dragen aan zijn medeaandeelhouders. Dirko gaat zich verder focussen op zijn passie, namelijk het investeren en begeleiden van startende ondernemers in een scale-up fase.

De directievoering van EE Accommodations wordt overgenomen door Henk van Steeg (commercieel directeur) en Maaike Smets (operationeel directeur), waarbij ook tegelijkertijd StaySolutions wordt gerebrand naar EE Accommodations.

Wij zijn Dirko van Essen dankbaar voor de inbreng die hij heeft gebracht, daarnaast heeft hij met zijn enthousiasme een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Jumeaux. Wij wensen hem het allerbeste voor de toekomst!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank van Gool (06-49060111)

 

 

 

 

 

 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over ons aanbod of over onze services? Vul hieronder het contactformulier in.
Even bellen mag ook altijd, onze contactgegevens vind u op onze contactpagina.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?